неділю, 9 жовтня 2016 р.

УВАГА!!! ОГОЛОШЕННЯ!!! Конкурс - 2017!!!

У наш час вчитель так багато всього «повинен»! Терміново  написати і здати звіт, терміново скласти плани, терміново здати фото з заходів, терміново створити виставки малюнків. І все терміново-терміново-терміново! Колись навіть і зітхнути ніколи. А як же знайти в собі сили і час захопити хлопчиків та дівчаток, розкрити перед ними новий цікавий світ знань, творити, вислуховувати і вникати в проблеми дітей? Адже школярі чекають цього, сподіваються на розуміння і участь. Наші вчителі - мають на все це свій час!!! 

Відповідно до наказу МОН України № 668 від 14.06.2016 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017» у 2016/2017 навчальному році всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2017» пройде у таких номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво», «Початкова освіта». 

Шановні колеги! На базі опорного навчально-виховного закладу Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу А.М.Темника з 12 по 21 жовтня відбудеться шкільний тур в конкурсі ,,Учитель року". Закликаю всіх вчителів початкових класів взяти активну у часть !!! Успіхів!!! Творчості!!!ПЕРЕМОГ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар